Ilmot on laitettu menemään ja hotelli huone varattu ! :D Isoja näyttelyitä valloittamaan lähtee meidän teini Bella, sekä Hermanni ja Nelli :) Nyt rekataan kaikki puput vaikka mikä ois :D

Autolla olisi tarkoitus lähteä ajelemaan, mutta se on vielä mietinnän alla. Matka on pitkä ja saa nyt nähä ajetaanko pe päivä ja ollaan jossakin yötä vai ajetaanko lauantai yö ja minä urheana jaksan koko näyttelypäivän :D Mieheni joka lähtee kuskiksi varmaan painelisi suorintatietä hotelliin nukkuun ...:D Kanien parasta nyt kuitenkin pitää ajatella ja sillä pohjalla lähdetään.

Näyttelyt ovat siis 26.-27. 1. :) Saa nähä miten menee. Meidän madagaskareilta odottelen hyviä pisteitä.

Hermannikin onneksi pääsee mukaan toivuttuaan hengitystientulehduksesta ! :) Pojalla oli viikon antibiootti kuuri ja se onneksi riitti. Huh huijaa.

MUUTTO

Minä ja mieheni muutetaan mieheni isän omistamaan asuntoon. Asunto on yhteydessä talliin, jonka hän omistaa. Tallissa oli sattumoisin hyvin tilaa ja kaikille pupuille saadaan omat hevosen karsinat ! Nyt alkaa ensimmäinen pupujen muutto ikinä ja olen innoissani :3 15 päivä on tarkoitus aloittaa muutto.

Paljon on siis sterssia pupuille kun eka muutto ja piakkoin pitkä matka, mutta eiköhän me selvitä :)